یکشنبه 02 دی 1403
کارگاهها در جهت آشنایی کارشناسان کشاورزی و عموم مردم با چگو نگی و مزایای تولید و مصرف محصولات ارگانیک، سالم
کارگاهها در جهت آشنایی کارشناسان کشاورزی و عموم مردم با چگو نگی و مزایای تولید و مصرف محصولات ارگانیک، سالم می باشد و برای شرکت کنندگان در دوره ها گواهینامه معتبر نیز از سوی معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی کرمانشاه صادر می شود .لازم به ذکر است علاقمندان می توانند جهت شرکت در کارگاه با مراجعه به سایت پارک علم و فناوری کرمانشاه به آدرس www.kti.ir به صورت آنلاین ثبت نام نمایند و نیز به صورت حضوری در روزهای برگزاری نمایشگاه از ساعت 9:30 تا 10:30 با مراجعه به غرفه ستادی انجمن واقع در سالن زاگرس اقدام نمایند .
برنامه زمان بندی برگزاری کارگاه های آموزشی نمایشگاه محصولات ارگانیک، سالم و طبيعي
ردیف
عنوان کارگاه
مدرس
زمان برگزاری
روز / تاریخ
ساعت برگزاری
محل برگزاری
1
آشنایی با کشاورزی ارگانیک
دکتر محمود
خرمی وفا
چهارشنبه 94/6/18
17-19
سالن ترنج
2
تولید محصولات جالیز و سبزی ارگانیک
مهندس
حیدر ذوالنوریان
پنج شنبه 94/6/19
12:30– 10:30
سالن ترنج
3
کاهش میزان باقیمانده کود و سم در محصولات مصرفی خانوار
مهندس کیومرث صیادیان، مهندس فرزاد جلیلیان
پنج شنبه
94/6/19
17-19
سالن ترنج
4
مزایا مصرف فرآورده های دام و طیور بدون آنتی بیوتیک
دکتر برومند چهارآئین
جمعه
94/6/20
12:30– 10:30
سالن ترنج
5
تغذیه سالم
دکتر رضا حق پرست
جمعه
94/6/20
19- 17
سالن ترنج
6
استفاده از فرآورده های بیولوژیک در تغذیه و کنترل آفات محصولات کشاورزی
مهندس کیومرث صیادیان، مهندس فرزاد جلیلیان
شنبه
94/6/21
12:30– 10:30
سالن ترنج
7
كارگاه تخصصي شركت كيميا سبز آور
مهندس آريا احمديه
چهارشنيه 94/06/18
16-17
سالن ترنج
8
كارگاه تخصصي شركت چاي زوبين
مهندس اميري
چهارشنيه 94/06/18
19-20
سالن ترنج