مواد غذایی ارگانیک به آن دسته از غذاهای گیاهی و جانوری اطلاق می¬شود که بدون استفاده از هر گونه مواد شیمیایی، آفت کش، آنتی بیوتیک و هورمونی تولید شده باشند.
امروزه به دلیل افزایش جمعیت، مساله تامین غذا یکی از چالشهای مهم دولتمردان است و در حال حاضر در تمام دنیا برای پیشگیری از خطرات احتمالی ناشی از آفتزدگی و بیماری محصولات کشاورزی و دامی از انواع کودهای شیمیایی، سموم کلره و فسفره و آنتیبیوتیک استفاده میشود.
درباره غذاها و میوههای ارگانیک چه میدانید؟ یافتههای جدید دانشمندان در واقع تأییدی بر این باور قدیمی است که هر چیزی طبیعیاش بهتر است. بر اساس مطالعهای 10 ساله که گوجهفرنگیهای ارگانیک و انواع معمولی را مقایسه کرده،
در F.F.S سه عامل اصلي وجود دارد كه نظارت مي كند:مدرسه در اينجا بصورت يك آموزشگاه(مدرسه) است كه كشاورز با انجام تحقيقات وكنكاش در آن به نتايجي برسد. اين نتايج مي تواند در زمينه هاي مختلف باشد: آفات و بيماريهاي كساورزي ، نور ، علف هاي هرز و...
امروزه رویکرد جهانی به سمت کشاورزي ارگانیک است. در این سیستم از کشاورزي که شاید برگرفته از کشاورزي سنتی باشد سعی بر این است تا از نهاده هایی که منشا شیمیایی دارند استفاده نشود