چهار شنبه 05 دی 1403
۱۰ مطالعه علمی که نشان میدهند محصولات دستکاری ژنتیکی شده (تراریخته یا GMO) برای سلامتیِ انسان خطر دارند:
در راه محصولات ارگانیک:
۱۰ مطالعه علمی که نشان میدهند محصولات دستکاری ژنتیکی شده (تراریخته یا GMO ) برای سلامتیِ انسان خطر دارند:
۱. سموم متعدد از محصولات دستکاری شده ژنتیکی در خون مادر باردار و جنین شناسایی شده است
۲. بخش DNA محصولات دستکاری شده ژنتیکی به انسان هایی که آنها را میخورند، منتقل میشود.
۳. مطالعات جدید محصولات دستکاری شده را با اختلالات گلوتن در ۱۸ میلیون آمریکایی مرتبط میداند.
۴. ارتباط بین GMO ها و تومورها را نمیتوان انکار کرد.
۵. گلیفوسیت (نوعی علفکش که معمولا در کشتزارهای محصولات تراریخته مورد استفاده قرار میگیرد) از طریق گیرندههای استروژن موجب رشد سلولهای سرطان پستان در انسان میشود.
۶. گلیفوسیت با نقص در هنگام تولد مرتبط است.
۷. مطالعهای که گلیفوسیت را به اوتیسم، پارکینسون و آلزایمر مرتبط میداند.
۸. افراد بیمار نسبت به افراد سالم سطوح بالاتری از گلیفوسیت دارند.
۹. مطالعات خوراک دام GMO را با التهاب شدید معده و بزرگ شدن رحم خوکها مرتبط میداند.
۱۰. ارزیابی ریسک GMO بر اساس شواهد علمی بسیار کمی است و بدین معنی است که روشهای آزمایشی توصیه شده برای اطمینان از ایمنی کافی نیستند.